Leren Leren

De Leren Leren methode wordt individueel aangeboden in de praktijk in Santpoort. De groepstraining vindt midden in de natuur plaats in het leslokaal van Thijsse’s Hof. Deze mooie locatie midden in het Bloemendaalse Bos biedt de ruimte om te leren met alle zintuigen.

Scholieren Voortgezet Onderwijs

Veel scholieren lopen vast op het Voortgezet Onderwijs omdat ze niet weten hoe ze moeten leren. De Leren Leren methode helpt jou sneller, beter en leuker te leren in één dag. Wil jij ook in één dag sneller en beter leren leren? Wil jij meer zelfvertrouwen krijgen en plezier in het leren? Meld je hier aan. Informeer naar de eerstvolgende bijeenkomst.

Wanneer: Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Thijsse’s Hof in Bloemendaal

Leerlingen groep 8 basisschool

Voor leerlingen in groep 8 is de stap naar de brugklas een grote verandering. Om de leerlingen voor te bereiden op het Voortgezet Onderwijs wordt de Leren Leren methode aangeboden in 8 sessies van 75 minuten. De groepsgrootte is minimaal 2 en maximaal 4 kinderen. Informeer naar de eerstvolgende startdatum.

Wanneer: Vrijdag van 19.00 uur tot 20.15 uur
Locatie: Praktijk in Santpoort-Noord

Indien er meer kinderen worden aangemeld is er de mogelijkheid om de Leren Leren methode te volgen op twee zaterdagen van 12.30 uur tot 16.30 uur op de locatie Thijsse’s Hof.

Leren Leren individueel

Een aantal leerlingen en of scholieren heeft behoefte aan individuele begeleiding. De Leren Leren methode wordt dan in overleg gepland gebaseerd op het uurtarief.